A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У вихідні на Буковині тривала вакцинація від COVID-19

Дата: 05.05.2021 15:42
Кількість переглядів: 220

Фото без описуВакцинація від COVID-19 тривала на Буковині і у минулі святкові вихідні. Так, у суботу, 1 травня, щеплення отримали 83 мешканців області. У понеділок, 3 травня, імунізували 22 осіб, у вівторок, 4 травня, – 40.

Вакцинували буковинців чотирма препаратами – Covishield від Oxford/AstraZeneca, «CoronaVac» від Sinovac Biotech, Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech та AstraZeneca-SKBio.

У Чернівецькій області працюють 60 пунктів щеплення, в яких можна зробити імунізацію. Усі вони розташовані в закладах охорони здоров’я, що надають медичні послуги, й обладнані відповідно до вимог інфекційного контролю. Також діють мобільні бригади, які щеплюють недужих вдома, або ж виїжджають у організовані колективи та на підприємства.

Із минулого тижня на Буковині розпочали вакцинувати людей старших 65 років. На процедуру можна записатися через сімейного лікаря або реєстратуру пункту щеплення. Адреси та телефони пунктів – на сайті vaccination.covid19.gov.ua. Для проведення вакцинації необхідно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код.

Окрім осіб 65+, зараз щеплюють також медиків і працівників закладів охорони здоров’я, мешканців та персонал будинків для літніх людей та спеціалізованих інтернатів, учасників Операції об'єднаних сил на Сході України, соціальних працівників, священнослужителів, освітян, які залучені до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), правоохоронців, співробітників патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та прикордонників.

Чернівецька обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь