A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Оголошується попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2022 рік

Дата: 15.04.2021 19:15
Кількість переглядів: 423

З 17 травня до 15 червня 2021 року триватиме попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2022 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Чернівецькій області.

Інвестиційні програми і проєкти регіонального розвитку, що подаватимуться на попередній конкурсний відбір, повинні відповідати завданням, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки, Стратегії розвитку Чернівецької області на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації у 2021 – 2023 роках.

Про перелік технічних завдань інвестиційних програм і проєктів буде повідомлено додатково після їхнього погодження з Міністерством розвитку громад та територій України.

Інвестиційні програми і проєкти повинні відповідати критеріям, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» (зі змінами), а саме:

  1. для проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) — наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проєктної документації;
  2. для проектів будівництва (крім проектів нового будівництва) – забезпечення дотримання комплексного підходу під час проектування та фінансування об’єкта будівництва (здійснення комплексу відповідних робіт та заходів у будинку, будівлі, споруді будь-якого призначення в цілому);
  3. співфінансування з місцевих бюджетів в обсязі не менше 10 відсотків;
  4. спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування та їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством;
  5. загальна кошторисна вартість проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 10000 тис. гривень, а для інших проектів – понад 1000 тис. гривень;
  6. календарний план реалізації проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) повинен становити від одного до трьох років. Для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) загальною кошторисною вартістю від 50000 до 100000 тис. гривень, фінансування яких здійснювалося із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у попередніх роках та які за об’єктивних причин не було введено в експлуатацію відповідно до календарних планів їх реалізації, за рішенням регіональної комісії строк реалізації може бути продовжений до чотирьох років за умови, що такі проекти буде реалізовано у поточному році. Для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) вартістю понад 100000 тис. гривень строк реалізації може бути продовжений до п’яти років за таких же умов.

Консультації щодо підготовки документів для участі у попередньому конкурсному відборі інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2022 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку надаються щоденно з 08:00 до 17:00 (крім суботи та неділі) за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб. 233 (Департамент регіонального розвитку обласної державної адміністрації).

Адреса електронної пошти: invest.oda@ukr.net.

Детальнішу інформацію можна отримати за номером: (0372) 552675

Чернівецька обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь