A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лівинецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Дрібні фермери з Буковини мають можливість безкоштовно пройти навчання з продажів продукції онлайн

Дата: 04.02.2021 18:56
Кількість переглядів: 320

Фото без описуНавчання для тих, хто вирощує  власну продукцію та виробляє локальні продукти і хоче навчитись ефективно продавати їх онлайн, а також проживає в одній з вказаних областей (Чернівецька, Тернопільська, Рівненська, Волинська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська та Закарпатська). 

Команда “Освітньо-аналітичного центру розвитку громад”  розробила майданчик на якому виробники сільськогосподарської продукції, локальних товарів та  споживачі можуть зустрітись без посередників - Відкритий ринок. Нещодавно стартував проєкт «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України». Основна його мета – навчити фермерів заходу України користуватись застосунками та іншими можливостями, які дають Інтернет та реклама.

Цільова аудиторія проєкту це фермери, які вирощують власну продукцію або виробники локальної продукції, у яких є бажання та необхідність навчитись ефективно продавати онлайн.

Проєктом передбачається проведення тренінгу для дрібних виробників заходу України, на якому розглядатимуться можливості продажу в мережі Інтернет, як альтернативу офлайн ринкам. Учасники зможуть більше дізнатися про СММ та просування товарів, зовнішні можливості розвитку власної справи, особливості таргетованої реклами в інтернеті, переваги мережування та налагодження зв’язків з партнерами. Також кожен учасник проєкту отримає допомогу у створенні власного кабінету на майданчику rynok.in.ua та матиме налаштовану таргетовану рекламу.

Для участі в проєкті необхідно заповнити анкету за цим посиланням.
Кінцевий термін прийому заявок 05 лютого 2021 року.

Перелік учасників проекту буде опубліковано 8 лютого на сайті та сторінці організації. Кожен аплікант отримає на свою електронну пошту інформацію про результати відбору.

Участь у проєкті є безкоштовною. Організатори забезпечують для учасників проживання, харчування та компенсують кошти за трансфер.

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Джерело:http://buknews.com.ua/page/dribni-fermery-z-bukovyny-mayut-moglyvist-bezkoshtovno-proity-navchannia-z-prodagiv-produktsii-onlain.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь