Дрібні фермери з Буковини мають можливість безкоштовно пройти навчання з продажів продукції онлайн

Дата: 04.02.2021 18:56
Кількість переглядів: 342

Фото без описуНавчання для тих, хто вирощує  власну продукцію та виробляє локальні продукти і хоче навчитись ефективно продавати їх онлайн, а також проживає в одній з вказаних областей (Чернівецька, Тернопільська, Рівненська, Волинська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська та Закарпатська). 

Команда “Освітньо-аналітичного центру розвитку громад”  розробила майданчик на якому виробники сільськогосподарської продукції, локальних товарів та  споживачі можуть зустрітись без посередників - Відкритий ринок. Нещодавно стартував проєкт «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України». Основна його мета – навчити фермерів заходу України користуватись застосунками та іншими можливостями, які дають Інтернет та реклама.

Цільова аудиторія проєкту це фермери, які вирощують власну продукцію або виробники локальної продукції, у яких є бажання та необхідність навчитись ефективно продавати онлайн.

Проєктом передбачається проведення тренінгу для дрібних виробників заходу України, на якому розглядатимуться можливості продажу в мережі Інтернет, як альтернативу офлайн ринкам. Учасники зможуть більше дізнатися про СММ та просування товарів, зовнішні можливості розвитку власної справи, особливості таргетованої реклами в інтернеті, переваги мережування та налагодження зв’язків з партнерами. Також кожен учасник проєкту отримає допомогу у створенні власного кабінету на майданчику rynok.in.ua та матиме налаштовану таргетовану рекламу.

Для участі в проєкті необхідно заповнити анкету за цим посиланням.
Кінцевий термін прийому заявок 05 лютого 2021 року.

Перелік учасників проекту буде опубліковано 8 лютого на сайті та сторінці організації. Кожен аплікант отримає на свою електронну пошту інформацію про результати відбору.

Участь у проєкті є безкоштовною. Організатори забезпечують для учасників проживання, харчування та компенсують кошти за трансфер.

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Джерело:http://buknews.com.ua/page/dribni-fermery-z-bukovyny-mayut-moglyvist-bezkoshtovno-proity-navchannia-z-prodagiv-produktsii-onlain.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь