Урочисте відкриття місцевої пожежної охорони.

Дата: 20.12.2019 08:44
Кількість переглядів: 404

20 грудня, в с.Лівинці відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної охорони. Участь у відкритті взяли в.о.голови районної державної адміністрації Ігор Урсуляк, заступник голови районної ради Анатолій Горобець, заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області Василь Бабюк, начальник Кельменецького РС УДСНС України у Чернівецькій області Сергій Тодорюк, Лівинецький сільський голова Андрій Гермак, жителі села.

Фото без опису

 

Відкриття місцевої пожежної охорони є важливою подією як для Лівинців, так і для навколишніх сіл.

Вже від сьогодні, 21 грудня новостворений місцевий пожежно-рятувальний підрозділ  с. Лівинці розпочав свою роботу. Необхідність його створення зумовлена тим, що до цього часу у разі пожежі місцеві мешканці могли розраховувати на допомогу вогнеборців з смт Кельменці та м. Хотина.   

На бойовому чергуванні у місцевому пожежно-рятувальному підрозділі с. Лівинці буде знаходитись пожежний автомобіль «ЗіЛ-130», а для ефективного та безпечного несення служби особовий склад підрозділу забезпечений бойовим одягом вогнеборців, формою рятувальників та необхідним спорядженням.

Фото без опису

Фото без опису   

 

 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь